Over AMbitious

AMbitious Advies en Training is gespecialiseerd in het optimaliseren van uw organisatie. Of het nu gaat om het optimaliseren van uw processen, het verbeteren van de samenwerking in een team of het bestuurbaar maken van uw doelstellingen, AMbitious realiseert de verbetering.

Het bureau biedt een breed scala aan diensten vanaf advisering tot en met implementatie waarbij gebruik wordt gemaakt van beproefde en doelmatige methoden als Lean, Six Sigma, Coaching en andere verandermethodieken.

AMbitious Advies en Training is begin 2016 opgericht door mij, Arjan Molenaar. Als project- & procesmanager, lean & agile consultant, trainer en coach heb ik in verschillende omgevingen ervaren welk resultaten behaald kunnen worden bij zowel management als medewerkers maar vooral voor de klant. Samen met u en uw klant op zoek gaan naar de mogelijkheden om te verbeteren, de grondoorzaken te achterhalen en de oplossingen hiervoor structureel te borgen. Verbeteren als enige constante.
AMbitious gaat in haar dienstverlening altijd uit van

1. Klant centraal
2. Structurele borging
3. Constante verbetering

Om organisaties in staat te stellen om structureel vanuit de klant te redeneren, veranderingen te borgen en continue te verbeteren daagt AMbitious medewerkers en managers uit om zelf te leren kijken, stimuleert het zelf organiserend en probleemoplossend vermogen en traint de hiervoor noodzakelijke vaardigheden.