Trainingen

Mini-trainingen Communicatie voor ondernemers, managers en werknemers. Dit is een serie van trainingen die afzonderlijk en naar behoefte  kunnen worden gevolgd.

Jij wilt helder leren communiceren, om zo weerstanden te overwinnen, en met je gesprekspartner op dezelfde golflengte te komen. Of het nu gaat om het presenteren voor een groep, het aanspreken van een collega of het goed overdragen van een taak, in alle gevallen wil je dat jouw boodschap overkomt. Maar hoe doe je dat nou precies…

In deze Mini-trainingen gaan we met groepen van max. 6 deelnemers aan de slag en is er volop gelegenheid tot oefenen. Bij voorkeur met eigen cases en voorbeelden.

De trainingen worden gegeven op 2 locaties:

  • Volendam Business Center: Bellstraat 5 Volendam
  • Kantoor Waterland Accountants: Gorslaan 18 Purmerend

 

Feedback & Aanspreken:

Vind jij het moeilijk om feedback te geven of iemand aan te spreken op zijn of haar gedrag? Bijvoorbeeld een collega, werknemer of zakenpartner. Dan is dit de juiste training voor jou.

Je leert feedback, zowel kritiek als complimenten, op een effectieve manier geven. Daarnaast leer je iemand aanspreken op zijn of haar gedrag. Uitermate geschikt voor managers en leidinggevende maar bijvoorbeeld ook voor coaches en behandelaars.

Overdracht:

Voor goede overdrachten is er in de praktijk eenvoudigweg vaak geen tijd. Met als gevolg dat deze taak niet tijdig, juist of volledig wordt opgepakt of afgehandeld. Dit kan veel frustratie opleveren en hier is de (interne)klant vaak de dupe van.

De training Overdracht en Delegeren is geschikt voor medewerkers en managers die vaak te maken hebben met het overdragen van taken of verantwoordelijkheden aan collega’s. In deze training bieden wij handvatten hoe je efficiënt en effectief kunt werken aan een goede overdracht waarbij eigenaarschap en transparantie cruciaal zijn.

Time Management

‘Heb jij je appels van vandaag al op?’

De mensen die de Time Management Training hebben gedaan weten wat we hier mee bedoelen.

Wil jij ook graag grip op je werk, rust in je hoofd en slimmer werken? Volg dan de Time Management Training.
In deze training vind jij handvaten en tips voor al jouw time management-uitdagingen. Breng structuur in je werk en werkdag. Stel de juiste prioriteiten. Krijg 100% overzicht over alles in je werk. Maak je planning waar, creëer rust in je hoofd en leer hoe jij focus houdt in een werkomgeving vol afleiding en onderbreking. Het is een echte doe-training met veel praktische opdrachten.

Lean Kennismaking

Wil je ook slimmer werken in plaats van harder werken? Heerst er momenteel een hoge werkdruk? Minder werkdruk, kortere doorlooptijden en hogere klanttevredenheid bereiken op basis van Lean? Wat is Lean werken eigenlijk? Je hebt er misschien wel eens van gehoord: Lean of Lean Six Sigma, maar je weet nog niet precies wat het is en wat je er aan zou kunnen hebben. Grijp dan nu je kans en kom naar de Lean Kennismaking. Lean kan, als er een hoge werkdruk heerst, helpen deze hoge werkdruk om te zetten naar minder werkdruk.

In de Lean Kennismaking maak je op een leuke manier kennis met Lean. Wat is Lean? De Lean Kennismaking is een combinatie van theorie en een Lean game, waarin we de theorie meteen toepassen. Op die manier kun je direct voelen welke impact Lean kan hebben. Je ziet de resultaten verbeteren, terwijl het werkplezier toeneemt! Dankzij de Lean Kennismaking leer je onder andere al een beetje hoe je de werkdruk kan verlagen. Na deze kennismaking kan je de vraag ‘Wat is lean werken?’ al deels beantwoorden.